Bestel nu jouw krat Blond Vertrouwen!


Wij willen onze eigen brouwerij opzetten. Daarvoor hebben we geld nodig. Daarom gaan we Blond Vertrouwen op de markt brengen door deze bij een externe brouwerij te brouwen. Op deze manier kunnen wij onze droom bereiken zonder al te veel risico.

Ja, ik wil een krat!

Waarom?

Wij zijn net begonnen als bedrijf en willen natuurlijk ons eigen bier brouwen en verkopen. Helaas komt hier nogal wat papierwerk en vergunningen bij kijken, dus laten we het bier brouwen bij een andere brouwerij totdat we het zelf mogen doen.

Duizend liter klinkt natuurlijk veel, maar op deze manier kunnen we ons bedrijf een goede start geven en hopelijk ook het bier in kroegen en slijterijen te kunnen afzetten.

Blond Vertrouwen

Het bier dat we laten brouwen is Blond Vertrouwen. We hebben zo veel positieve reacties gehad op dit bier dat het bijna vanzelfsprekend was om deze ooit op de markt te brengen, en nu is het zo ver.

Het bier is (zoals de naam al zegt) een blond bier, met een aroma van tropisch fruit door het gebruik van Citra hop.

Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?

Op het moment dat we genoeg bestellingen binnen hebben gaan we het bier brouwen, dan duurt het nog zeker 4 a 5 weken voordat het bier echt klaar is. Op het moment dat het bier klaar is nemen wij contact met je op, zodat we het komen bezorgen of wanneer je het kan komen afhalen.

Ik wil mijn bier laten bezorgen, kan dat?

Jazeker, het wordt wel een logistieke puzzel, maar we willen eigenlijk de kratten persoonlijk komen bezorgen als je in Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht woont. Mocht het allemaal niet lukken, dan zitten er misschien aanvullende kosten aan om een pakketbezorger in te schakelen.

Hoeveel flesjes kan ik minimaal en maximaal kopen en wat kost het?

We verkopen ons bier op dit moment per krat, oftewel 24 flesjes. Er is geen maximum wat je kunt bestellen. Een krat kost 57,50 per stuk.

Wat gebeurt er als het doel niet behaald wordt?

Dan krijg je je geld terug. Het is aan ons om te bepalen wanneer het doel niet haalbaar zal zijn, maar we zullen er alles aan doen om ons doel zo snel mogelijk te behalen.

Ik wil geen bier kopen, maar jullie wel steunen, kan dat ook?

Uiteraard kan dat, je kunt bijvoorbeeld t-shirts bestellen in onze merchandise shop, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@stagebrew.nl.

Hoeveel kratten moeten we nog verkopen?

We moeten nog [product_crowdfunding_goal_items_remaining product_id=”338″] kratten verkopen voordat we gaan brouwen.
[product_crowdfunding_goal_items_remaining_progress_bar product_id=”338″ width=”400px” color=”#000″]

[product_page id=”338″]