Niet meer in productie

Helaas is niet elk recept wat we proberen een succes. De volgende bieren zullen dan ook niet meer gemaakt worden tenzij we de recepten verbeteren.

Op Hop Van Zegen

Het eerste bier wat we ooit gebrouwen hebben. Hoewel het bier uiteindelijk niet vies was, er bleef een geur van gist vanaf komen die niet prettig was en daardoor nodigde het bier niet uit om gedronken te worden.

White Noise

White Noise

Volgens het recept had dit een mooie weizen moeten worden, maar het resultaat was meer een witbier. Het was wel een fris zomerbier, maar niet wat we er van verwacht hadden.

Smoked Weizen

Smoked Weizen

Door te weinig onderzoek te doen naar Dunkelweizen recepten werd dit bier alles behalve een Dunkelweizen. Door het gebruik van geroosterde tarwe was dit bier in eerste instantie een beetje rokerig (vandaar de naam), zoet met een klein zuurtje. Niet echt een succes. Na wat rijpen lijkt het bier beter in balans te komen en komt het meer in de buurt van een Sweet Stout. Helaas te zoet en het gistprofiel klopt ook niet.

+12dB

+12dB

We wilden graag onze eigen versie maken van de St. Bernardus Abt 12, en we hadden hier een recept voor gevonden, dat geprobeerd, maar het was geen succes. Het miste alle complexiteit van de Abt 12, geen schuimkraag, niet de juiste smaak. Jammer maar helaas, de volgende keer gaan we gewoon zelf een recept in elkaar zetten.