Wie zijn wij?

Wij zijn Sjoerd en Casper, jarenlang bevriend en tevens collega. Wat is ontstaan uit een wild idee ‘Kom, laten we een keer bier gaan brouwen‘, heeft zich ontwikkeld tot een passie, waar uiteindelijk ons bedrijf Stagebrew is ontstaan.

Bieren die wij lekker vinden, daar gaat het om bij Stagebrew. Waarom de trends volgen als er zoveel biersoorten zijn die waanzinnig lekker zijn maar bijna niet gebrouwen en gedronken worden. Daarom proeven we graag nieuwe bieren en biersoorten om daar vervolgens een eigen draai aan te geven, onder andere door de recepten simpel te houden en pure, lekkere bieren te maken.

Stagebrew

Wij maken graag bieren volgens traditionele recepten en met zo min mogelijk poespas. Na het succes van de eerste bieren (waaronder Blond Vertrouwen) willen we proberen om ‘vergeten’ en onbekende bierstijlen weer aan de man te krijgen. Daarnaast willen we natuurlijk het lekkerste bier maken wat we kunnen.

Doel

Ons doel met brouwen is (naast heel lekker bier maken) om een kleinschalige commerciële brouwerij op te zetten. Commercieel? Ja, in die zin dat we legaal ons bier mogen verkopen. Daarom zijn we begonnen met de voorverkoop van ons eigen bier, wat we in samenwerking met een grotere brouwerij gaan brouwen. Op deze manier willen wij ons ontwikkelen tot volwaardige brouwers met uiteindelijk een eigen brouwerij.